WERK VAN THUIS UIT

Onze eigen ervaring:

Geert: "Ik zocht iets om part-time thuis te zijn toen Jorinde naar de kleuterklas ging. Mijn bedoeling was om dit tijdelijk part-time te doen,
maar omdat ik het zo geweldig vond om eigen baas te zijn én mensen te kunnen coachen, is dit al meer dan 10 jaar een full-time activiteit geworden! Ik vind het heerlijk om anderen te leren om hun eigen bedrijfje op te starten, op weg naar meer vrijheid en meer voldoening op elk vlak! En ondertussen blijve ik onder de indruk van de boeiende sprekers & topwetenschappers die we kunnen ontmoeten, tot zelfs een diner met Louis Ignarro, Nobelprijswinnaar Geneeskunde!"

Huguette: "Ik zocht een nieuwe uitdaging nadat de kinderen zelstandiger waren en was altijd wel begaan met anderen. Ik had niets te verliezen (behalve een paar kledingsmaten en wat kilo's) en hoopte stiekem dat ik ook die energie zou voelen die de mensen hadden die ik gezien had. Door zelf te voelen hoe snel ik fitter was en door de positieve stimulansen van de opleidingen heb ik de stap gezet om voltijds als welzijnscoach aan de slag te gaan. Het geeft me bijzonder veel voldoening om anderen te helpen naar een betere levenskwaliteit en ondertussen is het zalig om tijd te hebben voor mezelf, mijn man, mijn kinderen en kleinkinderen. Nooit durven hopen dat ik me jonger zou voelen met ouder worden."


Enkele ervaringen van mensen die we op weg geholpen hebben en deel uitmaken van ons team

"... Perfect wat ik zocht! De ideale kans om thuis voor mijn 2 kindjes thuis te kunnen zijn en vooral tijdens de schooluren te werken. Ik ben blij dat ik niet meer voor een baas moet werken!"

"...In het begin moest ik er niet van weten. Maar ik zag hoe mijn moeder zo'n goede resultaten had en zelfs haar vaste job opzegde. Ik ben ook aan de slag gegaan en had nooit durven dromen dat het zo geweldig zou zijn om anderen te coachen. Ik was voordien fittness coach, maar dit is stukken fijner!..."

"... Ik was dringend om zoek naar ander werk en had veel schulden gemaakt. Nooit gedacht dat ik op zo'n korte tijd weer schuldenvrij kon worden! Ik werk ook nu nog hard elke dag, maar dit is voor mijn eigen toekomst en niet meer voor een baas!"

"... Door mijn eigen goede resultaten had Geert me gevraagd om ook te gaan werken als welzijnscoach. Aanvankelijk hield ik de boot af, maar ik ben blij dat ik toch eens een opleiding ben gaan volgen. Ik had voordien 35 jaar ploegendienst gedaan en het is heerlijk om thuis te kunnen zijn voor mijn man en kinderen en toch 'n mooi inkomen te krijgen door anderen te helpen!"

"... Nooit gedacht dat ik ooit "huisman" zou worden. Maar na de zoveelste reorganisatie bij Alcatel heb ik beslist om zelf ontslag te nemen en full-time aan de slag te gaan als welzijnscoach. Ik combineer dit met het gezin, meer vrije tijd en meer tijd om te sporten, ik heb er nog geen seconde spijt van gehad, ik had dit vroeger moeten opstarten.!"

"... Na mijn sportcarrière zat ik op 'n dood spoor. Eén telefoontje van Geert heeft het verschil gemaakt. Ik ben op gesprek gegaan en ik ben samen met mijn vriend meteen gestart. Ons doel is om op korte termijn beiden voltijds thuis te kunnen zijn voor ons dochtertje en toch nog actief met sport te kunnen bezig zijn Dit werk als welzijnscoach is ideaal om weer het sportieve deel op te nemen."

"... Ik werkte als diëtiste, maar had in de zomermaanden nog tijd. Zo in contact gekomen met Geert en een aantal opleidingen gaan volgen. Ik merkte dat de mensen die ik begeleidde als welzijnscoach eigenlijk fitter waren dan de mensen die ik in mijn praktijk zag als diëtiste. Vandaar dat ik op 'n moment de knoop heb doorgehakt en voltijds ervoor gegaan ben. Nooit gedacht dat ik hierdoor ook zoveel zou kunnen reizen. De Bahama's, Los Angeles, Venetië, Mauritius, Barcelona, ... Te veel om op te noemen, maar ik vind het geweldig."