Disclaimer - Copyright
Privacy - Data Protectie
Contact


Wij hechten veel waarde aan het vertrouwen dat u in ons bedrijf hebt en alle persoonlijke informatie die u ons geeft wordt met de grootste zorg en vertrouwelijkheid behandeld.

Wij leven  volledig de Belgische wet na van 8 december 1992 m.b.t. tot het verwerken van persoonlijke gegevens, gewijzigd door de wet van 11 december 1998, waarin rekening wordt gehouden met de Europese richtlijn van 24 oktober 1995.

Deze wet bepaalt dat de persoon of het bedrijf die gegevens verzamelen, de toestemming moeten hebben van de persoon over wiens persoonlijke gegevens het gaat, dat de gegevens relevant, juist en correct moeten zijn en dat ze moeten verzameld worden voor specifieke, duidelijke en wettelijke doeleinden.

De persoon over wiens persoonlijke gegevens het gaat, moet er toegang toe hebben en het recht de informatie die hem/haar betreft te wijzigen.

BELANGRIJK: Door de informatie gegevens in te vullen op deze website gaat u automatisch akkoord met het verzamelen van uw persoonlijke data.

Wij zullen deze data enkel gebruiken om u de gevraagde informatie op te sturen.

Uw persoonlijke gegevens zullen niet gegeven of verkocht worden aan derden. Wij respecteren uw privÚ en zullen uw gegevens behandelen met discretie.

Virussen en veiligheid: Deze internetsite wordt regelmatig gecontroleerd op (computer-)virussen, maar de afwezigheid van virussen die de werking van uw computer en/of programmatuur kunnen be´nvloeden kan helaas niet gegarandeerd worden.

Wij zijn op geen enkele manier verantwoordelijk voor de inhoud of het gebruik van deze internetsites, of voor de eventuele gevolgen van een bezoek aan een aan deze site verbonden internetsite.

Contactadres:
Wels international

Wiekstraat 36, 3600 Genk
+32 (0)89 25 45 25
info@wels.be