Geert: "Onze huid is ons grootste orgaan en de eerste verdedigingslinie om ons lichaam te beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf. In mijn beginjaren als welzijnscoach dacht ik: 'Huidverzorging is voor vrouwen'. Totdat ik me realiseerde dat vrouwen naar mijn gezicht keken! Nu is het een dagelijkse routine. En ik vergelijk het met schoenen: die poets je ook voordat ze verrimpeld zijn."


Huguette: "Zoals ik me nu voel, wil ik minstens 100 jaar worden. Maar ik wil er dan geen 100 uit zien. Leuk moment als ik naar de kapper ga: iedere keer opnieuw krijg ik dan complimentjes dat mijn er zo goed en gezond uit ziet en veel haar blijf hebben. Dat is geen toeval, die verzorg ik ook!"

   SPREEKT DIT JE AAN?


  • Gezond houden van je grootste orgaan
  • Dagelijkse bescherming voor je huid
  • Op basis van voeding
  • Niet op dieren getest
  • Parabeen-sulfaatvrij
  • met klinisch bewezen resultaten
  • Door voeding en lichaamsbalans huidverbetering zien

We bieden al 21 jaar gratis begeleiding mét tevredenheidsgarantie!

Voeding voor mijn hele lichaam (wassen, haar)
Voeding voor gezicht overdag
Voeding voor herstel van de huid 's nachts
Wekelijkse onderhoud (scrub, masker)
iets om me gemakkelijk mee te scheren zonder plekken
Huidverzorging bij kleine huidongemakken (muggebeten, irritatie, ...)
 
 
 
 
 
 
Huguette
Geert
 
 

Enkele testimonials
"ik heb een heel gevoelige huid. Maar die bodywash is echt geweldig, zo zacht!" (M.B.)


"Ik voel me vooral een heel stuk beter in mijn vel! Van binnen én van buiten! Dit had ik me niet kunnen voorstellen toen ik startte! Dankjewel voor de begeleiding!" (R.G.)


"Over enkele maanden zijn we 50 jaar getrouwd. Ik ben zo blij dat mijn huid nu terug beter wordt! Ik ben net op tijd gestart denk ik, dankjewel!" (L.B.)


"Ik straal weer! Klaar om aan de zomer te beginnen!" (S.C.)


"Als schoonheidsspecialiste dacht ik dat ik alle merken kende. Dit is zo fijn om te gebruiken! Ik wil geen andere meer!" (C.C.)


"Ik scheer me hiermee en heb totaal geen last meer met plekken op mijn huid, zelfs niet als ik me dagelijks scheer! Mijn vrouw is er heel gelukkig mee!" (G.W.)


"Mijn huiduitslag is gigantisch verbeterd door de combinatie van de voeding voor de binnenkant en buitenkant. Ik weet dat die voeding niets geneest, maar het is fijn om mijn huid te zien opklaren, ik kijk met meer plezier in de spiegel 's morgens!" (J.M.)


"Die drinkbare collageen is echt de max! Heel lekker om te drinken en ik zie echt wel het verschil!" (G.H.)


"Eindelijk iets dat snel helpt bij een wespensteek! Ik heb het zelfs gebruikt voor mijn aften en een brandwonde. Echt bijzonder dat het zo koelt en herstelt!" (M.P.)


Jouw gegevens zijn veilig bij ons: we gebruiken geen cookies en je gegevens worden nooit aan derden doorgegeven.