Hier een woordje uitleg over onszelf...


We geven al +20 jaren dagelijks het beste van onszelf om anderen te leren hoe ze een gebalanceerd leven kunnen opbouwen.


Onze passie is werken aan een gezondere en gelukkigere wereld voor iedereen die hiervoor openstaat. We begeleiden mensen naar meer vitaliteit, een gezond gewicht, boeiend werk, meer vrije tijd, betere levensbalans.


Via persoonlijke coaching, voordrachten en zelf geschreven boeken hebben we 10.000-en mensen geïnspireerd in de afgelopen jaren.


Sinds 7 november 2014 zijn we gelukkig getrouwd en vormen we een patchworkgezin met 5 schatten van kinderen en 5 prachtige kleinkinderen.

Geert Wels(°08-02-1969)

Gezondheidspsycholoog

Ik gaf in 2000 voordrachten over stress- en burnout preventie en gezonde levensstijl. Maar was zelf op het randje van burn-out door de werkdruk en lange werkdagen. Toen mijn dochter 2,5 jaar werd en naar de kleuterklas moest, wilde ik er zijn voor haar. Ik vond een part-time inkomen als welzijnscoach, dat ik van thuis uit kon doen, in combinatie met mijn werk. Door mijn eigen goede resultaten en het plezier in het begleiden, werk ik al meer dan 20 jaar voltijds als welzijnscoach!"

Huguette Wels-Gerits (°25-03-1967)

Onthaal en Public Relations

"Na mijn studies ben ik vrij snel moeder geworden, met 3 kinderen in 2 jaar. Ik heb nooit iets met mijn opleiding gedaan, totdat ik iets wilde doen aan mijn eigen energiepeil. Ik zag de kans om niet alleen fitter en slanker te worden, maar ook om anderen te gaan begeleiden. Ik hou van persoonlijke ontwikkeling en relaties bouwen met mensen, van hart tot hart. Ik werk nu met Geert samen als welzijnscoach, we vormen een gelukkig getrouwd patchworkgezin."